Konsten att vara rädd om sig

Det är en konst att vara rädd om sig själv, att vara närvarade i sig själv, i mötet med andra och det som händer i och omkring oss.

Jag inspirationstalar utifrån min bok Brinna, bli bränd, glöda igen. Tal och samtal om arbetsglädje och begränsningarnas möjligheter. Om att vilja mycket, tänja på gränserna och drabbas av energiläckage. Om hälsa som att ha ork och lust kvar när dagens uppgifter är utförda. Om konsten att vara närvarande i mitt eget liv så som det faktiskt pågår just nu. Och mottaglig så att jag orkar vara där jag ska vara och är där jag är. Så kan närvaron i mitt eget liv också innebära närvaro hos andra jag möter.

”Bokens grundton är tillit och hopp och sedan den först gavs ut 2001 har den fått vara till hjälp för tusentals läsare. Det är en bok både för dig som är farligt nära gränsen för vad du orkar med och dig som gått över den gränsen. Även du som anhörig och vän kan få ny insikt ochhitta nycklar för att vara ett gott stöd. Det finns en väg igenomenergiläckaget. Det går att hitta glöden igen.”

Argument förlag, baksidestext

”… och plötsligt får ordet utbränd liv igen. Boken ökar definitivt sin läsares förståelse för en utarbetads symtom.”

Tinni Ernsjöö Rappe i Civilekonomen